Здавейте колеги и честита коледа! Та проблема е следния като дам на контакт няма проблеми и радиото си работи но като запаля радиото спира да работи и почва да пука и всичко мига табло, фарове, габарити и така нататък. Като изгася радиото пак пука. Къде да търся проблема?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колата ми мига като коледна елха
Collapse
X
-
Аз бих си проверил, на какво напрежение зарежда динамото. Нещо ми подсказва, че презарежда, а това е опасно!!!
Възможен е и обратният вариант, да е ниско напрежението, а това директно те праща към предишния пост. Тоест някоя откачена маса.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеХодих на канал, гледах, маса на двигателя никъде не видях и затова поставих две нови маси едната долу на кутията другата горе на макферсона за сега се оправи няма проблеми радиото свири и нищо не мига.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеХодих на канал, гледах, маса на двигателя никъде не видях и затова поставих две нови маси едната долу на кутията другата горе на макферсона за сега се оправи няма проблеми радиото свири и нищо не мига.
Щото масата е на самата кутия...sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Росен Желев Покажи съобщениеПроблема пак се появи като и на контакт радиото работи нормално като запаля колата и почва да прекъсва и пука. Понякога спира нацяло и пука. Но вече колата не мига като коледна елха само това е.Историята започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
Comment